دوره 16، شماره 1 - ( بهار 1400 )                   جلد 16 شماره 1 صفحات 54-47 | برگشت به فهرست نسخه ها

Saadat M, Moradi N, Shaterzadeh M, Orakifar N, Hosseini Beidokhti M, Behdarvandan A, et al . The Effect of a Virtual Grand Round on Satisfaction and the Level of Learning of Physiotherapy and Speech Therapy Students during the Coronavirus Pandemic. jmed 2021; 16 (1) :47-54
سعادت مریم، مرادی نگین، شاطرزاده محمدجعفر، اورکی فر ندا، حسینی بیدختی معصومه، بهداروندان امین، و همکاران. و همکاران. و همکاران. و همکاران.. تأثیر برگزاری گراندراند مجازی بر میزان رضایتمندی و سطح یادگیری دانشجویان رشته‌های فیزیوتراپی و گفتاردرمانی در دوران پاندمی ویروس کرونا. مجله مركز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشكي يزد. 1400; 16 (1) :47-54

مرکز تحقیقات توانبخشی عضلانی-اسکلتی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور ، neginmoradist@gmail.com
 چکیده
مقدمه: با شیوع ویروس کرونا و ناتوانی و عدم حضور دانشجویان در محیط‌های بالینی، سیستم آموزشی دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور جهت رفع کمبودهای آموزش بالینی تصمیم به برگزاری گراند­راند مجازی در آموزش واحدهای مذکور گرفت. هدف از این پژوهش، بررسی میزان رضایت و سطح یادگیری دانشجویان از برگزاری گراند­راند بود.
روش بررسی: مطالعه حاضر از نوع نیمه تجربی بود. جامعه مورد مطالعه 36 تا از دانشجویان کارشناسی دو رشته فیزیوتراپی و گفتار­درمانی بودند؛ گراند­راند در موارد خاص بیماری برای دانشجویان در آموزش واحدهای بالینی به شکل مجازی ارائه گردید. جمع‌آوری اطلاعات با استفاده از یک پرسش­نامه محقق ساخته برای ارزیابی میزان رضایت از برگزاری گراند­راند مجازی و همچنین یک آزمون الکترونیک جهت بررسی میزان یادگیری از مباحث مطرح شده صورت گرفت.
نتایج: اکثریت دانشجویان رضایت متوسط تا زیاد بالای 70 درصد از برگزاری گراند­راند مجازی در دو گروه گفتاردرمانی و فیزیوتراپی داشتند. اختلاف معنی­‌داری بین نمرات آزمون علمی قبل و بعد از گراند­راند گروه گفتاردرمانی نشان داده شد (002/0  p-value =). در حالیکه در گروه فیزیوتراپی اختلاف معنی‌­داری بین نمرات قبل و بعد از آزمون به دست نیامد (3/0 p-value =).
نتیجه‌گیری: با توجه به میزان رضایت دانشجویان از برگزاری گراند­راند و افزایش سطح دانش آنها پیشنهاد می­‌شود به خصوص در شرایط پاندمی ویروس کرونا و عدم امکان آموزش حضوری، برگزاری بحث‌­های گروهی مجازی در واحد­های آموزش بالینی در سایر دانشکده­‌های علوم توانبخشی و رشته‌­های وابسته صورت گیرد.
واژه‌های کلیدی: گراند راند، مجازی، رضایتمندی، یادگیری
دریافت: 1399/9/30 | پذیرش: 1400/2/21 | انتشار: 1400/3/23